Familjen Persson visar sitt nya hus

Nyheter Bara de sista detaljerna återstår på huset som ligger överst på sluttningen ned mot Osbysjön.
Publicerad 20 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: ANDERS GRÖNLUND
Foto: ANDERS GRÖNLUND

Bara de sista detaljerna återstår på huset som ligger överst på sluttningen ned mot Osbysjön. Utsikten från vardagsrum och terrass är magnifik. Under Bodagarna står huset öppet både lördag och söndag. Allmänheten är välkommen att ta en titt både ute och inne. – Bara roligt att få visa, tycker Anders som flyttade in till midsommar tillsammans med sambon Mona Blomstrand och grabbarna Jonatan, 18, och Benjamin, 13. Dottern Filippa, 21, har flyttat till egen lägenhet. Villan i Hästveda sålde de för några månader sedan och under byggtiden har familjen bott inhyst hos Anders far. Huset på 165 kvadrat är ritat av Carl-Folke Jacobson och försett med stora öppna ytor och rejäla fönster ytor mot Osbysjön. Byggjobbet har Anders i stort sett svarat för själv. Han jobbar på Ekstrands och är van att hantera fönster och dörrar. Stockpanelen med svart lasyr ger variation i byggmiljön där de flesta grannarna valt ljusa nyanser. Trivs? – Jaa, säger Benjamin med eftertryck.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.