Skandal av Coop

Opinion n Svar till \"sluthandlat på Coop\" (Norra Skåne 15/8).
Opinion • Publicerad 20 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

n Svar till "sluthandlat på Coop" (Norra Skåne 15/8). Håller till fullo med insändaren om att det är skandal att våra inhemska butiker känner sig "tvungna" att tillgodose folk med halalslaktat kött. Som om det inte finns en uppsjö med invandrarbutiker redan i trakten som saluför dylikt kött. Det har tidigare ur djurskyddssynpunkt varit så viktigt att djur inte skall lida. Den som säger något annat när det gäller halal-slakten har aldrig sett något sådant i verkliga livet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.