Granada sparkar igång med show

Nyheter Det gångna året gav ett hyfsat utfall för Granada och Göte Johansson kan inte se några tecken på nedgång i krisens spår.
Publicerad 21 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Arkivfoto: ANDERS GRÖNLUND
Arkivfoto: ANDERS GRÖNLUND

Det gångna året gav ett hyfsat utfall för Granada och Göte Johansson kan inte se några tecken på nedgång i krisens spår. Han tror snarar att folkparkerna efter några tuffa år kan se fram mot ljusare tider. – Av vad jag har hört från andra i branschen verkar det vara ett visst uppsving. – Det kan absolut ha att göra med att folk vill glömma problemen och göra något positivt. Lördag 5 september sparkar säsongen igång på Granada med en familjeföreställning märkt Nöjeskompaniet. De spexande gänget från Mörrum och Karlshamn får förstärkning av garvade underhållarduon Joijje Jönsson och Nils Åkesson. Konceptet med mogendans på söndager och hålligångdans kombinerat med disko på lördagar har slagit väl ut på Granada. – Vi fortsätter med den uppläggningen. Publiken verkar trivas, konstaterar Göte Johansson. Danspremiär blir det lördag 12 septemeber med Wahlströms orkester på stora dansgolvet och Prebens pågar på utescenen. Kvällens discjockey blir DJ Fredrik. Söndag 27 september hålls första söndagsdansen med Bob Stevens på scenen. Totalt blir det sex söndagsdanser fram till vårkanten och lika många lördagsdanser med tillhörande disko. Lasse Stefanz, Perikles och Zlips är några av de inbokade banden och Wisex gör två nedslag i Lönsboda.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.