Konsumentmakt

Opinion Tack för insändaren \"tidigare Coop-medlem, ej längre\" (Norra Skåne 20/8) Det är endast konsumenterna som kan påverka sortimenten i dagligvaruaffärerna, hoppas många använder den makten för att stoppa slakten av djur enligt religiösa lagar.
Opinion • Publicerad 22 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Tack för insändaren "tidigare Coop-medlem, ej längre" (Norra Skåne 20/8) Det är endast konsumenterna som kan påverka sortimenten i dagligvaruaffärerna, hoppas många använder den makten för att stoppa slakten av djur enligt religiösa lagar. Vi har en djurskyddslag i Sverige att följa.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.