Norra Skåne gratulerar

Grattis 30 år fyller den 23 augusti Besnik Vilanca på Bokebergsgatan i Hässleholm.
Publicerad 22 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

30 år fyller den 23 augusti Besnik Vilanca på Bokebergsgatan i Hässleholm. Han är född i Vushtrri, Kosovo och har bott i Sverige sedan 1992. Han arbetar som tågvärd. Tidigare har han jobbat som behandlingsassistent på utredningshemmet i Hässleholm. Besnik beskriver sig själv som sporttokig. Han har spelat fotboll i HIF och varit med i styrelsen i Hässleholms FDK. Numera spelar han i Ballingslöv GoIF. Han dömer fotoboll i division fyra och gillar att umgås med familjen och vännerna. Han gillar soliga dagar men hatar falska personer, orättvisor och krig.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.