Framgångar på rad för Sjöviken i Linjens tävling

Sport Mats Olsson vann A-klassen knappt före klubbkamraten Jan-Åke Persson.
Sport • Publicerad 24 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Mats Olsson vann A-klassen knappt före klubbkamraten Jan-Åke Persson. Olsson hade snittet 30,7 mot Perssons 31,0 med Linjenspelaren, Kent Kirkegaard, på tredje plats. Även i mixedspelet blev det Hässleholmssegern genom Jan-Åke Persson och Annika Johansson vilka var helt överlägsna och vann med nästan 20 slag före Lena Nilsson, även hon från Sjöviken, som spelade i par med Göran Lindkvist, Kulladal. I B-klassen individuellt kom Gert-Inga Andersson trea och Lena Nilsson blev tvåa i klass C och samma placering hade Annika Johansson i D-klassen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.