Använd inte barnen som sköld

Opinion Barn ska inte behöva välja sida vid en skilsmässa, utan det ska vara en fråga mellan mamma och pappa.
Opinion • Publicerad 25 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Barn ska inte behöva välja sida vid en skilsmässa, utan det ska vara en fråga mellan mamma och pappa. Att det absolut inte påverkar kärleken till barnen och att det inte är deras fel att kärleken mellan mamma och pappa tagit slut. Som vuxen måste man ta hand om sin egen oro och inte använda sina barn som sköld och svartmåla den ene partnern. Vi människor är gjorda för att klara kriser och starka känslor men det tar kanske lite tid för oss.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.