NORRA SKÅNE GRATULERAR

Personligt 60 år fyller den 27 augusti Tadeusz Rojecki på Gamla vägen i Hässleholm.
Personligt • Publicerad 25 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

60 år fyller den 27 augusti Tadeusz Rojecki på Gamla vägen i Hässleholm. Han arbetar som mekaniker på Paroc AB i Hässleholm där han varit sedan 1975. Han är också aktiv som facklig representant för IF Metall. Tadeusz har varit bosatt i Sverige sedan 1974. Friluftsliv och fiske är hans stora intressen och han är medlem i Finjasjöns fiskevårdsförening. Som person är han positiv, glad och omtänksam och han värdesätter sina tre barn och sin fru högst av allt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.