Ny scen i parken

Hässleholm Det har förut varit problem vid dåligt väder att inte ha tak över utescenen, men nu är detta löst.
Hässleholm • Publicerad 25 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det har förut varit problem vid dåligt väder att inte ha tak över utescenen, men nu är detta löst. En stor håla har fyllts upp och där har en rejält tilltagen, helt ny, scen byggts. Den lilla, gamla scenen finns kvar i hembygdsparken, men den är nu mest att betrakta som ett pittoreskt inslag. –Vi är väldigt glada över det här nybygget, säger Fornminnesföreningens ordförande Arne Wighagen. –Nu blir det mycket bättre för både de medverkande och för den växande publiken.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.