Ta bort taggtråden

Opinion Låt mig få vädra min otroliga frustration och ilska över den lantbrukare som använder taggtråd i sitt stängsel runt beteshagen, dessutom ligger hagen inom tätbebyggt område.
Opinion • Publicerad 25 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Låt mig få vädra min otroliga frustration och ilska över den lantbrukare som använder taggtråd i sitt stängsel runt beteshagen, dessutom ligger hagen inom tätbebyggt område. Här går föräldrar med sina små telningar, folk som rastar sina hundar och barn som leker. Stängslet löper dessutom delvis längsmed barnens skolväg. Mitt hjärta stannade nästan när jag såg den lilla hunden som råkade komma för nära taggtråden och skadade sitt ben. Dagen som började så bra, slutade med operation på djursjukhuset för den lilla hunden. Snälla lantbrukare, tag bort taggtråden (tänker du inte på dina egna djur) runt beteshagen, rensa även bort den gamla taggtråden som ligger kvar, från förra ägarens tid. Skall taggtråd överhuvudtaget användas i ett modernt samhälle och jordbruk?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.