Einar Örn Gudmundsson klar för IFK Kristianstad

Skåne/Kristianstad Gudmundsson, som är 25 år, har spelat ungdomshandboll i Barcelona, men har sedan 2005 spelat i den isländska ligan.
Publicerad 26 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Gudmundsson, som är 25 år, har spelat ungdomshandboll i Barcelona, men har sedan 2005 spelat i den isländska ligan. Han är en välväxt spelare med sina 191 cm på längden och vikten 92 kg. – Einar kan användas på nio meter. Svårt att säga om denna värvning blir fågel eller fisk men det är en spelare som tillför energi på träningen och givetvis breddar det vår trupp, säger Kenneth Andersson, tränare i IFK Kristianstad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.