Michael Jackson-musikal till Malmö

Kultur och Nöje Thriller – Live startade i West End 2006 efter en turné genom Europa.
Publicerad 26 augusti 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Från musikalen Thriller - Live som gått i Londons West End. Foto: Scanpix
Från musikalen Thriller - Live som gått i Londons West End. Foto: Scanpix

Thriller – Live startade i West End 2006 efter en turné genom Europa. Musikalen är koreograferad av Gary Lloyd och LaVelle Smith Jr och framförs av en 35 man stark ensemble och ett liveband. Den 31 oktober är det som sagt ett stopp i Malmö på Baltiska Hallen för att sedan dra vidrare till Stockholm 2 november, Jönköping 4 november och Göteborg 5 november. Bland sångerna finns "I want you back", "I"ll be there", "Can you feel IT", "Rock with you", "Beat IT", "Billie Jean", "Earth song", "Thriller", "Bad" med flera.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.