Nu går förvaltningar samman

Nyheter Det är Bjuvs, Klippans, Perstorps, Svalövs och Örkelljunga kommuner med sammanlagt 60 000 invånare som flyttar över verksamheten till Söderåsen om bara några dagar.
Publicerad 27 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det är Bjuvs, Klippans, Perstorps, Svalövs och Örkelljunga kommuner med sammanlagt 60 000 invånare som flyttar över verksamheten till Söderåsen om bara några dagar. Verksamheten inkluderar bland annat nya livsmedelslokaler, miljöfarliga verksamheter och eget avlopp.Organisationen får sitt säte i gamla tingshuset i Klippan.– Det blir ett lyft att specialkompetens samlas på ett ställe, anser Bo Dahlqvist (s), nämndledamot.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.