Politiker glädjs åt ny organisation

Nyheter –Jag tror, att det nya arbetssättet är en av de viktigaste orsakerna till att vi kommer att klara kommunens ekonomi under 2009, säger Innala.
Publicerad 27 augusti 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

–Jag tror, att det nya arbetssättet är en av de viktigaste orsakerna till att vi kommer att klara kommunens ekonomi under 2009, säger Innala. –Både chefer och personal, på alla nivårer, verkar ha anammat detta nya. Det är glädjande. Personalen har gjort stora insatser. För 2010 kommer däremot cirka 20 miljoner kronor att saknas, enligt Karl-Erik Innala. –Vi har verkligen jobbat hårt för att få ordning på detta. Östra Göinge tappar helt enkelt skatteintäkter.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.