Artikeln saknar rubrik

Nyheter Cykelbingo startar LÖNSBODA.
Publicerad 28 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Cykelbingo startar LÖNSBODA. Lönsboda Sportklubb startar en ny omgång cykelbingo onsdagen den 2 september. Sedan fortsätter aktiviteten ytterligare fyra onsdagar i rad. Start klockan 18–18.45 från Lönsboda taxi, däck och cykel. Rundan är cirka en mil. @$: Mästerskap i löpning LÖNSBODA. Lördagen den 5 september har Lönsboda sportklubb klubbmästerskap i löpning med första start klockan 15 från Hjärtatorpet. Det tävlas i olika klasser. Vuxna kan välja mellan 5,2 eller 10,4 kilometer. För barn och ungdomar är banorna 1,5 eller 2,6 kilometer. @$: Dags för gympa LÖNSBODA. Dags att komma igång med motionerandet efter sommarvilan, tycker Lönsboda sportklubb. Klubben berättar att man söndagen den 20 september inleder säsongens gympaträffar. Man träffas i idrottshallen klockan 17–18. Gympan fortsätter söndagar samma tid och plats under hösten och vintern. @$:

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.