Liftstigen nytt gatunamn

Nyheter Det är miljö- och byggnämnden som står bakom förslaget, framtaget av förvaltningen, och översänder ärendet till utbildningsnämnden och gatukontoret för yttrande.
Publicerad 28 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det är miljö- och byggnämnden som står bakom förslaget, framtaget av förvaltningen, och översänder ärendet till utbildningsnämnden och gatukontoret för yttrande. Gatan finns i ett område norr om Klinten som är populärt bland annat för vintersporter. Här har Friluftsfrämjandet en stuga, populärt kallad Liftstugan. I samband med en olycka i Klintens skidbacke upptäcktes att det saknades en korrekt adress för Liftstugan, vilket har betydelse inte minst då räddningsfordon ska rycka ut.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.