Femte ”Rambo”-film på gång

Kultur och Nöje Hollywood Reporter skriver att Vietnamveteranen John Rambo den här gången ska slåss mot människo- och knarksmugglare vid den amerikansk-mexikanska gränsen.
Publicerad 31 augusti 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Sylvester Stallone Foto: Scanpix
Sylvester Stallone Foto: Scanpix

Hollywood Reporter skriver att Vietnamveteranen John Rambo den här gången ska slåss mot människo- och knarksmugglare vid den amerikansk-mexikanska gränsen. Den fjärde filmen i serien, blott kallad "Rambo", visades på bio i början av förra året. Originalet hette "First blood" och blev förhållandevis kritikerrosad när den kom 1982.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.