Inga pengar för matte

Hässleholm Skolverket har sållat ut dem som ska få bidrag, men Hässleholm har blivit utan tillskott från den kassan.
Hässleholm • Publicerad 31 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Skolverket har sållat ut dem som ska få bidrag, men Hässleholm har blivit utan tillskott från den kassan. Osby kommun däremot har fått ta emot drygt 70 000 kronor.Bakgrunden till satsningen är de allt sämre resultaten i matematik och det faktum att många elever har svårt att nå målet godkänt i åttan och nian. -Det finns mycket idéer och kreativitet ute i skolorna, men man har inte alltid de ekonomiska resurserna, säger Anders Palm på Skolverket.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.