Utryckning vid torrkokning

Hässleholm Larmet inkom till räddningstjänsten klockan 09:56.
Hässleholm • Publicerad 3 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Larmet inkom till räddningstjänsten klockan 09:56. - En äldre dam hade somnat från en gryta på spisen. Hon väcktes av brandvarnaren, larmade brandkår och gick själv ut ur lägenheten, säger Lars Nilsson, räddningsledare på räddningstjänsten i Hässleholm. Branden hann aldrig sprida från grytan - det blev därför endast mindre rökskador i lägenheten vilka räddningstjänsten kunde hantera med så kallade rökätare. - Händelsen är ett bra exempel på hur en fungerande brandvarnare är den bästa livförsäkringen, säger Lars Nilsson.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.