Fyra frågor…

Hässleholm Har du tröttnat på att träna juniorer?
Hässleholm • Publicerad 4 november 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Simon Nilsson Foto: Stefan Sandström
Simon Nilsson Foto: Stefan Sandström

Har du tröttnat på att träna juniorer? – Nej, det kan jag inte säga. Mitt jobb tar mycket tid och jag hinner inte med att träna IFK:s juniorer på den nivån. Jag vill kunna lägga full tid på det om jag ska göra det. Sedan var det ett riktigt svårt beslut att ta, det är taget efter mycket vånda. Men nu när jag har bestämt mig ser jag fram emot att träna Ballingslöv jättemycket. Det bli spännande att testa på seniorbiten också. Vilken blir utmaningen i Ballingslöv? – Jag kommer väl att försöka jobba efter samma tankar som jag haft i IFK och få Ballingslöv att bli ett spelande lag. Här är en spännande trupp och får vi behålla den så tror jag att vi har goda förutsättningar att bli ett stabilt division fem-lag. Kommer du att införa några nyheter? – Jag har ju bara sett några få matcher men jag har vissa tankar och idéer. De flesta kan ju spela fotboll här ute men jag har kanske lite nya tankar som kan väcka liv i spelarna. Det ska bli roligt att testa lite nya idéer. Har ni några spelare på väg in? – Jag har inte hunnit sätta mig in i det riktigt än. Jag ska med IFK:s juniorer och spela Mariedal Cup till helgen och det blir min sista uppgift i IFK. Så det är först i nästa vecka som jag tar över i Ballingslöv på allvar.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.