Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 5 november Kimberly Andersson på Mårtensvägen i Tyringe.
Publicerad 4 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Samlar in pengar.
Samlar in pengar.

18 år fyller den 5 november Kimberly Andersson på Mårtensvägen i Tyringe. Hon går handelsprogrammet vid Hässleholms tekniska skola. På fritiden gillar hon att shoppa med sina kompisar. Kimerbly tror att hon om tio år arbetar som frisör och har bildat egen familj. Hon beskriver sig själv som glad, trevlig, rolig och omtänksam. Falska människor och orättvisor gör henne arg, men hon blir glad av att träffa familjen och vännerna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.