Vinn boken Sova över

Personligt Det var många som visste svaret på förra veckans fråga, där vi undrade vilken fågel som inte kan flyga.
Personligt • Publicerad 4 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

Det var många som visste svaret på förra veckans fråga, där vi undrade vilken fågel som inte kan flyga. Vi har dragit en vinnare bland de rätta svaren. Veckans lyckliga vinnare blev Svante Janson i Dalby, som får boken Sagan om den underbara familjen Kanin och fru Skräck. Grattis, boken kommer med posten! I serien Barnen & vi handlar det idag om att lära sig teckna serier. Det finns ett mycket välkänt tecknat pa som heter Asterix och Obelix. Dessa romerska figurer har ett litet husdjur vid namn Idefix.

Nu undrar vi vilket djur Idefix är? 1. En svart korp X. En vit hund 2. Ett brun kanin Skicka till svar till: Personligt Norra Skåne Väpnaregatan 6 281 81 Hässleholm Senast den 11 november vill vi ha ditt svar. Tävlingen är öppen för alla! Lycka till!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.