Hamrén årets tränare i Norge

Sport Tidigare i veckan blev Erik Hamrén förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget och på fredagen blev han utsedd till årets tränare av det norska tränarförbundet.
Sport • Publicerad 6 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

Tidigare i veckan blev Erik Hamrén förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget och på fredagen blev han utsedd till årets tränare av det norska tränarförbundet. Hamrén prisas för sin ligaseger med Rosenborg och juryn håller inte inne med berömmet: "Han är i dag en av Skandinaviens största tränarprofiler och är en attraktiv tränare på både klubb- och landslagsnivå". På damsidan korades förre förbundskaptenen i Norge, Bjarne Berntsen, till årets tränare. Han slutade efter EM-bronset i Finland i somras.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.