”Hyfsad första halvlek följdes av en sämre”

Sport – Igor lär bli borta ett tag.
Sport • Publicerad 10 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

– Igor lär bli borta ett tag. Han har med all säkerhet skadat menisken, men vill det sig illa är även korsbandet av, säger Bjärnumstränaren Peter Melin. Något som innebär att Bjärnum mer och mer får satsa på yngre spelare. – Vi kör med mycket 93:or som vi belastar rätt hårt då de även spelar i sin egna serie, säger Melin som dock gläds med att blir bra med folk på träningarna när både de lite äldre och ungdomarna tränar tillsammans. I den senaste matchen mot Näsby började Bjärnum riktigt bra. Laget ledde ett tag i den första halvleken med åtta bollar. En ledning som krympte till 17–14 i paus. Efter paus blev det inte lika roligt för grabbarna från möbelsnickarsamhället. Näsby gick i kapp tio minuter in på den andra halvleken och sedan ifrån till seger med 33–29. Bäste målskytt i Bjärnum blev Markus Larsson som satt sju skott inom målramen. – En hyfsad första halvlek följdes av en sämre andra, konstaterar Peter Melin. –Efter paus blir det alldeles för många tappade bollar och stressade avslut. Knislinge var återigen spelledigt, men får match på fredag då H 65 2 kommer på besök. I Skånetrean har Vinslövs tjejer det fortsatt jobbigt. Storförlusten borta mot Åstorp var lagets sjunde raka förlust i höst. I kväll får Micke Jönssons tjejer chans till revansch då laget möter Åhus hemma i Furutorpshallen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.