Christian Sandberg skadad – igen

Skåne/Kristianstad IFK Kristianstad tvingas klara sig utan Christian Sandberg ett par veckor.
Publicerad 11 november 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

IFK Kristianstad tvingas klara sig utan Christian Sandberg ett par veckor. IFK:aren, som just gjort comeback efter sin svåra axelskada, blev lårskadad i matchen mot OV Helsingborg i söndags. Han genomgick läkarundersökning i tisdags och det visade sig ett han drabbats av en bristning i lårets baksida. Nu väntar veckor av rehabilitering. Sandberg missar kvällens hemmamatch mot Sävehof och ytterligare ett par matcher.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.