Vinn boken om drakriddaren Tam

Personligt Vi har fått in många svar och veckans vinnare blev: Alexander Eklöf i Hässleholm.
Personligt • Publicerad 11 november 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Vi har fått in många svar och veckans vinnare blev: Alexander Eklöf i Hässleholm. Grattis, du får boken Sova över hemskickad med posten. Denna vecka handlar Barnen & vi om en julmusikal. Det är snart dags för Sveriges Television att sända sin julkalender 2009. Vi undrar vad den heter? 1. Julekul med tomten X. Stallet i Betlehem 2. Superhjältejul

Om du kan svaret har du chans att vinna en kapitelbok, Tam tiggarpojken. Skicka ditt svar till: Personligt Norra Skåne 281 81 Hässleholm Senast den 18 november vill vi ha ditt svar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.