Bjärnum tappade igen på slutet

Sport Trots ledning större delen av matchen blev det bara en poäng för Bjärnum mot IF Kristianstad i en match som sltade oavgjort 25–25.
Sport • Publicerad 12 november 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Trots ledning större delen av matchen blev det bara en poäng för Bjärnum mot IF Kristianstad i en match som sltade oavgjort 25–25. –Tyvärr var det lite samma syndrom som det varit tidigare under hösten, säger Bjärnumstränaren Peter Melin. Bjärnum började annars bra hemma i sporthallen. Laget ledde med tre bollar i halvtid och såg ut att gå mot sin andra seger för säsongen. Men mot slutet ändrade Kristianstad om till ett 5-1-försvar vilket stressade hemmagrabbarna. –Tyckte ändå att vi vi återigen svarar för en bra match, säger Melin. Som för dagen hade sina bästa spelare i tiomålsskytten Markus Larsson samt Filip Melin och Oskar Nilsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.