Ilska och oro efter husvagnsinbrott

Hässleholm Maj-Britt, 74, och väninnan Gudrun Eriksson, 70, har sina husvagnar stående på Bokebergs parkering.
Hässleholm • Publicerad 12 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Maj-Britt Freigard och Gudrun Eriksson konstaterar bedrövat att någon har krossat en ruta och brutit sig in i Maj-Britts husvagn. Foto: Peter Paulsson
Maj-Britt Freigard och Gudrun Eriksson konstaterar bedrövat att någon har krossat en ruta och brutit sig in i Maj-Britts husvagn. Foto: Peter Paulsson

Maj-Britt, 74, och väninnan Gudrun Eriksson, 70, har sina husvagnar stående på Bokebergs parkering. På kort tid har det varit tre inbrott i husvagnarna och damerna är både arga och rädda. – Jag är förbannad, säger Gudrun. – Ja, man känner sig aggressiv och orolig. Jag har inte sovit i natt, säger Maj-Britt. Senast i tisdags natt bröt sig någon eller några in i en husvagn på parkeringen. – De tror väl att man har värdesaker här, men det har man ju inte. Vi tömmer alltid husvagnen, säger Gudrun. Förutom oron och ilskan blir det mycket jobb för duon när vandalerna har varit framme. – Man ska kolla upp saker och ringa runt och fixa ny ruta för 2 000 kronor... jag är för gammal för det, säger Maj-Britt.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.