Kassaskåp angreps med yxa

Hässleholm Tjuvarna hade tagit sig in via ett fönster och väl inne försökte gärningsmännen forcera ett kassaskåp med hjälp av en yxa, men misslyckades.
Hässleholm • Publicerad 12 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Tjuvarna hade tagit sig in via ett fönster och väl inne försökte gärningsmännen forcera ett kassaskåp med hjälp av en yxa, men misslyckades. Man kom dock över smycken och en del annat. Vittnesuppgifter finns om ett fordon som setts i samband med inbrottet och polisen är nu mycket intresserad av att få in fler iakttagelser som kan hjälpa dem i arbetet. Inbrottet skedde någon gång under onsdagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.