17-åring åtalas för misshandel

Nyheter Det var i samband med oroligheter vid tivolit natten mot den 11 juli som 17-åringen plötsligt angrep målsäganden och utdelade flera slag mot hans huvud.
Publicerad 15 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det var i samband med oroligheter vid tivolit natten mot den 11 juli som 17-åringen plötsligt angrep målsäganden och utdelade flera slag mot hans huvud. – Allt gick så snabbt. Jag han bara blinka till innan jag tuppade av När jag vaknade upp så var polisen där. Jag såg att poliserna tryckte upp en kille mot en vägg, säger målsäganden.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.