Beltran JO-anmäler fängelset

Skåne/Kristianstad Nyligen JO-anmälde Tito Beltran fängelset.
Publicerad 16 november 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Operasångaren Tito Beltran har dömts till fängelse för våldtäkt av en barnflicka
Operasångaren Tito Beltran har dömts till fängelse för våldtäkt av en barnflicka

Nyligen JO-anmälde Tito Beltran fängelset. Han anser att han hindras att utöva sin religion av kriminalvården. Han får inte lyssna på katolsk musik, och får inte ha en bild på påven på sitt rum. – Jag vill anmäla de trakasserier jag har blivit utsatt för, skriver Tito Beltran i JO-anmälan. Jag fick vänta mer än 35 dagar för att få en bild av påven med en kalender och en bild på ett helgon som jag vill ha på mitt rum.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.