Kranbil körde in i viadukt

Hässleholm En kranbil körde på måndagsförmiddagen in i viadukten på Helsingborgsvägen vid Grönängsplan i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 16 november 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Rune Gomer
Foto: Rune Gomer

En kranbil körde på måndagsförmiddagen in i viadukten på Helsingborgsvägen vid Grönängsplan i Hässleholm. Räddningstjänst och ambulans larmades till platsen klockan 09:05. Ingen person skadades vid händelsen men mellan 40-50 liter olja läckte ut på platsen. Ena körfältet stängdes av då räddningstjänsten sanerade området.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.