Bästa resultatet på sex år

Hässleholm I klassen 15-16 år blev det många bra placeringar för Hässleholmsklubben.
Hässleholm • Publicerad 17 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

I klassen 15-16 år blev det många bra placeringar för Hässleholmsklubben. Teo Roslunda vann guld på 100 och 200 meter fjärilsim och silver på 100 meter fritt. På den sistnämnda distanser blev det även ett brons till Andreas Myhrberg som på den dubbla distansden 200 m fritt tog ett silver. I samma åldersgrupp blev det två silver för Johannes Kärki på 100 och 200 m bröst samt ett brons på 200 m medley. I klassen för pojkar 14 år vann Victor Klügel 200 m bröst. Två andraplatser blev det i de bägge lagkapperna 4x100 m medley och frisim. – Till riksfinalen ligger både Victor och Johannes på tredje på 200 m bröst i sina respektive klasser, säger en stolt S 71-tränare Mikael Björklund.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.