Höstdopp i poolen

Personligt Flickan som badar verkar nöjd ändå, trots att löven faller från trädet rakt ner i vattnet.
Personligt • Publicerad 18 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Teckning: Ellen Moore
Teckning: Ellen Moore

Flickan som badar verkar nöjd ändå, trots att löven faller från trädet rakt ner i vattnet. Solen skiner så det är nog riktigt skönt med ett höstdopp. Teckningen är gjord av sjuåriga Ellen Moore på Abborrvägen i Hässleholm. Vi sänder boken Märta galopperar och tackar Ellen och alla andra som skickat in fina hösttävlingar. Eftersom jultävlingen nu drar igång, så publiceras inga fler höstteckningar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.