Parkskylten lyser åter upp i novembermörkret

Hässleholm Ovanför presentföretaget Peneton Park lyser åter den gamla biografens gröna neonnamn upp i november-svärtan.
Hässleholm • Publicerad 19 november 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Parkbiografens gröna neonnamn lyser åter upp i stan. FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Parkbiografens gröna neonnamn lyser åter upp i stan. FOTO: CARL-JOHAN BAULER

Ovanför presentföretaget Peneton Park lyser åter den gamla biografens gröna neonnamn upp i november-svärtan. När Jörgen Bladh flyttade in med sitt företag i biograflokalerna i oktober bestämde han sig för att även tända skylten. Men han gjorde det inte själv första gången. – Med tanke på att den inte varit tänd på nästan tio år så vågade jag inte tända den själv utan ringde till Levins som drog igång den utan problem, berättar Jörgen. Nu är skylten tänd mellan ungefär klockan 16.00 och 20.00. – Jag tycker skylten är häftig, den visar att här är öppet igen. Den är dess-utom en riktigt bra reklampelare, säger Jörgen Bladh. Parkbiografen stängde, släckte skylten och flyttade till kulturhuset i december 2000.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.