De dansar i neon i ny julshow

Hässleholm \"Dansa i neon\" är namnet på showen och som namnet förespeglar blir det mycket schlagers.
Hässleholm • Publicerad 20 november 2009 • Uppdaterad 10 december 2021
Emelie Bengtsson
Emelie Bengtsson

"Dansa i neon" är namnet på showen och som namnet förespeglar blir det mycket schlagers. – Men bara i första akten, i andra akten är det pop, rock och disco som gäller, förklarar Sandy Wilhelmsdotter som engagerats av Partyfabriken. Sandy gick ut scenskolan i Göteborg för drygt ett år sedan. Därefter flög hon direkt till Kanarieöarna för att arbeta som dansare i en show. Nu är hon tillbaka i Hässleholm för att hjälpa till med koreografi, dans och sång i Partyfabrikens nya julshow. Musiken framförs av Partyfabrikens egna musiker med arrangemang av Joakim Rudolf. Det blir mycket solosång och dans på scen. – Vi har övat hårt sedan slutet av sommaren och jag ger allt för det här projektet, intygar hon och tycker det ska bli extra roligt att få framträda på hemmaplan inför vänner och familj.

"Säle" tycker också det ska bli kul att få framföra julshowen på hemmaplan. Året som gått har Partyfabriken haft hundratals jobb, företagsevenemang och liknande, enligt det välkända konceptet mat-underhållning-dans. Partyfabriken har egentligen inte gjort något på hemmaplan på flera år. – Men nu kände jag för att göra något annorlunda, något nytt, där det ska hända lite mer på scenen, förklarar han och ser showen som ett nytt ben att stå på för Partyfabriken. När han fick kontakt med Sandy kändes valet lätt. Hon hade precis det som han ville tillföra Partyfabriken. Hon sliter hårt, intygar Säle. Premiär är 27 november. Det blir fem föreställningar. Showen är garanterat "festlig, glittrande och glamourös".

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.