Efterlyst bil fick inte lappas

Hässleholm Inga efterlysta bilar får nämligen lappas.
Hässleholm • Publicerad 20 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Inga efterlysta bilar får nämligen lappas. Parkeringsvakten meddelade både polis och försäkringsbolag men inget har hänt. Bilen är fortfarande efterlyst och kan fortfarande inte lappas. Och många undrar naturligtvis varför en olappad bil får stå kvar så här. Ägaren till bilen kan heller inte hämta sitt fordon. Då blir det stöld av fordon då polisen fortfarande har fordonet registrerat som efterlyst. Närpolischef Anders Svensson, som varit borta ett tag, visste inget om fordonet när Norra Skåne ringde upp men fick efter ett tag napp och att bilen rapporterats stulen den 12 oktober och att den fortfarande var efterlyst. Men ärendet var av någon anledning inte avslutat – Jag skall skicka dit en patrull så får vi ta reda på vad som hänt, konstaterade Anders Svensson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.