”Jag är rätt nöjd med min medverkan”

Kultur och Nöje Signaturen ST ville veta hur Jonny stod ut med alla kameror som kretsade kring deltagarna.
Publicerad 23 november 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Jonny Cizmic chattade om sin Robinson-upplevelse. Foto: Maria Zandihn
Jonny Cizmic chattade om sin Robinson-upplevelse. Foto: Maria Zandihn

Signaturen ST ville veta hur Jonny stod ut med alla kameror som kretsade kring deltagarna. "Man vänjer sig väldigt snabbt med att ha kameror omkring sig (förutom vid tillfällen när man inte var beredd att de var där). Till exempel sekvensen när jag sitter på stranden och pressar mig själv med sandfobin - helt plötsligt stod där ett kamera-gäng. Då såg man kanske inte ut som om man hade alla höns hemma...hahaha", var Jonnys svar. Många frågor handlade också om att Jonny var den förste som åkte ut. Något Jonny bland annat svarade på så här till signaturen CC Rider och alla andra: "Jag vet faktiskt inte vad jag hade väntat mig. Det är klart att jag trodde på mig själv och hade hoppats vara med mer än vad jag var med. Men vissa omständigheter kan man inte råda över (som just sjösjuka) Om det känns löjligt? Inte alls. Jag är rätt nöjd med min medverkan." Det fanns också ett stort intresse för Jonny personligen, som till exempel vilken musik han helst lyssnar på (Lady Gaga), hans favoriträtt (köttfärslimpa med lingon) eller om han åt palmhjärta på ön (det tror han inte att han gjorde). Under chatten berättade Jonny också att det han saknade mest på ön var (förutom sin mamma och pojkvännen) punschpraliner. "Det fick jag på huvudet och jag det kändes som man höll på att bli tokig eftersom hjärnan fastnade i någon hjärnloop om att äta en punchpralin. (jag äter inte det i vanliga fall så det var hur konstigt som helst)" Slutligen var signaturen "snälla berätta" sugen på att veta vem som vinner hela programmet. På den frågan svarade Jonny bara: "Hahaha..."

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.