Säsongen är redan över för Joel

Sport – Korsbandet är skadat och det kräver operation, suckar en ganska dyster Joel Stolt.
Sport • Publicerad 23 november 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Arne Forsell/Bildbyrån
Foto: Arne Forsell/Bildbyrån

– Korsbandet är skadat och det kräver operation, suckar en ganska dyster Joel Stolt. – Så den här säsongen kan jag ju definitivt räkna bort och får istället försöka titta framåt. Joel Stolt, ursprungligen från Hässkeholms HF har slagit sig in i Vinslövs division II-lag på ett strålande sätt under hösten och räknades av tränaren Uffe Larsson redan som en av lagets "tunga pjäser" offensivt. – Jo, det har ju gått riktigt bra fram till skadan så visst känns det tungt, säger Joel Stolt som märkligt nog inte ådrog sig skadan i samband med handbollen utan när han skojade fotboll med kompisar förra fredagen. – Jag vände bara på golvet och vred till knäet så det var ingen särskild märklig situation men det kunde ju hänt var som helst så det är inte mycket att reta sig på. Om ungefär en vecka, och efter lite rehab, skall Joel på ny läkarundersökning och då bestäms i detalj hur man skall gå till väga med skadan. – Men vill jag bli helt bra och kunna spela igen så är det operation som gäller, berättar Joel Stolt som ändå försöker hitta ljuspunkter i det hela. – Jag får väl göra en del saker som man annars inte hinner med under en handbollssäsong och sedan titta framåt mot nästa.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.