Två inbrott inom en vecka

Nyheter Tjuven har tagit sig in genom att bryta loss de brädor som höll altandörren på plats efter det förra inbrottet.
Publicerad 23 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Tjuven har tagit sig in genom att bryta loss de brädor som höll altandörren på plats efter det förra inbrottet. Väl inne har lådor och skåp tömts och innehållet slängts ut på golvet. Dessutom har en hel del glas slagits sönder. Ägaren till fritidshuset är ännu inte klar över vad som stulits. Och i en annan del av Örahult har försök gjorts att ta sig in i ett förråd. Glas till förrådet har krossats men enligt anmälan verkar ingen ha tagit sig in.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.