Svårt misshandlad kvinna ej hörd

Nyheter Mannen är misstänkt för människorov och försök till mord.
Publicerad 24 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Mannen är misstänkt för människorov och försök till mord. Kvinnan vårdas nu på Centralsjukhuset i Kristianstad men har ännu inte kunnat höras. -Detta är ett så grovt brott att vi ska lägga ner så mycket arbete som vi bara kan, säger chefsåklagare Pär Andersson till Kristianstadsbladet. Den 19-årige kvinnan blev bortförd från centrala Kristianstad den 6 november och hittades senare samma dag svårt misshandlad med livshotande skador på Näsby fält i norra delen av staden. Den 20-årige mannen greps i närheten. Kvinnan hade tidigare polisanmält 20-åringen för bland annat misshandel och våldtäkt. Mannen nekar till brott.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.