Dömd för sexuellt ofredande

Hässleholm Mannen döms, mot sitt nekade, för att vid två tillfällen ha tungkysst en 14-årig flicka, som var en nära vän till familjen.
Hässleholm • Publicerad 25 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Mannen döms, mot sitt nekade, för att vid två tillfällen ha tungkysst en 14-årig flicka, som var en nära vän till familjen. Efter händelsen, som spred sig bland flickans kamraterna, mådde 14-åringen dåligt. Hon drog sig undan, betygen sjönk och hon går fortfarande i samtal på BUP. I samband med övergreppet bjöd 48-åringen flickan, samt vänner till henne, på alkohol. Mannen döms att betala 15 000 kronor i skadestånd till flickan.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.