Botteninsats av Glimma

Sport Glimma var på gång i den tredje perioden i Lund.
Sport • Publicerad 26 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Glimma var på gång i den tredje perioden i Lund. Göingarna hade hämtat upp 3–6 till 5–6, men tre riktiga försvarsmisstag förstörde kvällen för Magnus Nilssons gäng. –Något som gjorde mig smått irriterad, säger Glimmatränaren. Första perioden slutade lika 1–1 efter Glimmamål av Niklas Ingesson. I den andra perioden gick Lund fram till 3–1 innan Anton Wederin kunde reducera och Albert Olsson kvittera till 3–3. Lund hann med ytterligare ett mål innan periodens slut och inledde även den avslutande med två mål. Magnus Rosenstråle och Jon Persson gav Glimma hopp med två mål, men som sagt tre riktiga bjudningar gjorde att Lund kunde gå fram till seger med 9–5. – Grabbarnan gjorde inte sitt jobb under slutdelen av matchen, säger Magnus Nilsson. – Vi spelade ishockey som vi skulle endast under 15 av matchens 60 minuter. Nästa match för Glimma blir på söndag hemma mot seriejumbon Malmö Kryptonics. Då måste det bli två poäng för Glimma som med förlusten i Lund blev passerade av de samma i tabellen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.