Sanna Nielsen

Personligt Fyller: 25 år den 27 november.
Personligt • Publicerad 26 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Fyller: 25 år den 27 november. Bor: Lägenhet i Stockholm. Familj: Mamma, pappa, tre syskon och en pojkvän. Aktuell: Rikstäckande julturné tillsammans med Sonja Aldén, Shirley Clamp och Måns Zelmerlöw. Nästa år ska en ny platta lanseras. Karriär i korthet: Svensktoppsdebut (och första plats) med Till en fågel, 1996. Samma år utkom hon med sitt debutalbum Silvertoner. Musiklinjen på Heleneholmsgymnasiet i Malmö. Debut i Melodifestivalen 2001 med balladen I går, i dag. Hennes engelskspråkiga album Stronger sålde guld 2008. Fritidsintressen: Inredning. Styrka: Glad, nyfiken, öppen för utmaningar och vill utvecklas. Svaghet: Kan bli stressad för småsaker och förvandla småpotatis till stora problem. Talang: Bra på att köra bil. Favoritplats: Uppväxtens Edenryd, Skåne. Blir lycklig av: "Min familj, sång och musik, glada människor."

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.