”Onödigt” spännande för Glimma

Sport – Ja, vi borde nog kunnat avgjort den här matchen tidigare, menade Glimmacoachen Magnus Nilsson.
Sport • Publicerad 29 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

– Ja, vi borde nog kunnat avgjort den här matchen tidigare, menade Glimmacoachen Magnus Nilsson. – Men vi har alltid lite problem med Kryptonics så deras spelstil verkar passa oss illa. Till sist blev det Glimmaseger med 6–5. Glimma inledde annars bra och hade 2–0 vid den första periodvilan men trots att Nilssons manskap låg före hela tiden, frånsett vid 3–3, segade sig gästerna hela tiden närmare. – Det blir lite ängsligt och även sedan de gjort sitt sista reduceringsmål med bara halvminuten kvar skapar man en chans ytterligare innan slutsignalen, skrattade Magnus Nilsson. – Vi blir lite för ängsliga och sådant kan ju straffa sig. Nu blev det ändå två viktiga poäng och fortsatt sikte uppåt i tabellen för Nilssons lag. – Vi har haft lite skavanker och sjukdomar i laget så därför använde jag nästan hela laget ikväll, förklarade Glimmacoachen som också berömde Alexander Betsikokos i hemmamålet. – Han är alltid stabil och det betyder mycket för oss. För Glimma blir nästa match mot serietvåan Åstorp på bortarink och där hoppas Magnus Nilsson på ytterligare poäng. – Kan vi ta en seger där så ser det riktigt intressant ut inför fortsättningen!

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.