Osby tog viktig bortapoäng

Sport – Ja, han är en riktigt kämpe som finns med här och att vi fick oavgjort var ändå skönt, med tanke på vårt sena underläge, menade Osbycoachen Stephen Higgins vars lag dock länge var målmässigt före.
Sport • Publicerad 29 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

– Ja, han är en riktigt kämpe som finns med här och att vi fick oavgjort var ändå skönt, med tanke på vårt sena underläge, menade Osbycoachen Stephen Higgins vars lag dock länge var målmässigt före. Jonstorp–Osby IK slutdade 4–4. Ledningar med 1–0, 2–1 och 3–2 förbyttes till ett besvärligt underläge med bara fyra minuter kvar att spela så därför skipade Lööws slutmål en viss rättvisa i matchen. – I spelet fem mot fem är vi det klart bästa laget men nästan hela andra perioden är vi i besvärliga underlägen fyra mot fem och till och med tre mot fem, berättade Stephen Higgins. Skadedrabbade Osby kom till spel med bara fem backar och speciellt Ian Drummond och Andreas Lindwall slet oerhört hårt. Osbys tre första mål i matchen gjordes av Christoffer Roskvist, Christoffer Ljungdahl och Istvan Szabo. – Det är synd att vi inte vinner här ikväll. För att undvika återkvalplatsen behöver vi ju ha både Värnamo och Jonstorp bakom oss, förklarade Stephen Higgins. – Men det återstår ju halva serien så det är bara att jobba vidare!

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.