McCartney vill ha kött-fria dagar

Kultur och Nöje I veckan kommer McCartney, som själv är vegetarian på heltid, att uppvakta Europaparlamentet i Bryssel med sin kampanj \"Meat-free Monday\", skriver Reuters.
Publicerad 30 november 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Paul McCartney. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix
Paul McCartney. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

I veckan kommer McCartney, som själv är vegetarian på heltid, att uppvakta Europaparlamentet i Bryssel med sin kampanj "Meat-free Monday", skriver Reuters. - Genom att göra en liten förändring i vad man äter, deltar man i en världsomvälvande kampanj, där det som är bra för dig också är bra för vår planet, säger han. På onsdag inleder Paul McCartney sin Europaturné i Hamburg.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.