Annons

Betyg 5

Kultur och Nöje SVT/Egmont-Kärnan För 2-4 spelare/lag från 12 år För alla oss som fredag efter fredag mätt våra kunskaper tillsammans med Ingvar Oldsberg och hans tävlande i På spåret i SVT är det här ett välkommet spel.
Publicerad 10 december 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

SVT/Egmont-Kärnan För 2-4 spelare/lag från 12 år För alla oss som fredag efter fredag mätt våra kunskaper tillsammans med Ingvar Oldsberg och hans tävlande i På spåret i SVT är det här ett välkommet spel. Nästan lika roligt som i tv. Och här kan du om det vill sig väl och det är rätt resmål, tvåla till dina medspelare med kunskaper som du inte hade en aning om att du hade. Med dvd:ns hjälp reser ni runt och det är Ingvar Oldsbergs välkända röst som guidar, roar och ställer frågorna. Vart är vi på väg? Mellan resorna serveras kluringar som också är ortsgåtor. Den som får rätt på kluringen får antingen tre poäng själv eller så får man glädjen att ge någon hotande medspelare tre minuspoäng. Den som har flest poäng efter tre resor är vinnaren! Flera dvd: skivor med totalt 24 resor gör att det inte blir enformigt. Marianne Pernbro

Marianne PernbroSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons