GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hässleholms VK vann den egna turneringen

Hässleholm – Det ser ljust ut inför framtiden, fastslår Helén Persson i HVK som också säger att HVK idag kan betecknas som en ungdomsklubb.
Hässleholm • Publicerad 15 december 2009 • Uppdaterad tisdag 12:32
mötte Perstorp (i gulsvart) i semifinalen.
mötte Perstorp (i gulsvart) i semifinalen.

– Det ser ljust ut inför framtiden, fastslår Helén Persson i HVK som också säger att HVK idag kan betecknas som en ungdomsklubb.. HVK-tjejerna inledde med att vinna bägge gruppmatcherna mot Engelholm blå och BVKK rosa med 2–0. I semifinalen ställdes HVK mot Perstorp. Ett lag som inte blev något problem för HVK som vann i två raka och med setsiffrorna 25–10, 25–20. Finalen mot Engelholm vit blev jämn. HVK vann första setet klart med 25–13 medan Engelholm vann det jämna andrasetet med 25–23. I skiljesetet ledde HVK hela tiden och segrade till slut med 15–8. HVK-coachen Johan Stensmar tycker att hela laget skall ha beröm efter turneringssegern. – Det var en laginsats mer än individuella prestationer som lade grunden till segern, säger Johan som framförallt var nöjd med hur tjejerna servade . För Perstorp blev det en fjärdeplats efter förlust i tredjeprismatchen mot Engelholm blå. I pojkklassen segrade Svedala efter vinst i finalen mot Lund 2. Det var första gången U17/U19-sammandraget spelades i Läredaskolans nya hall. De senaste åren har HVK arrangerat sina turningar i Tys hov.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.