Beställde knark från Indien

Hässleholm Mannen har åtalats misstänkt för narkotikasmuggling och smuggling ringa brott.
Hässleholm • Publicerad 2 mars 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Mannen har åtalats misstänkt för narkotikasmuggling och smuggling ringa brott. 32-åringen har, enligt stämningsansökan, vid tre olika tillfällen beställt Tramadol som är narkotika, via internet från Indien. Vid ett tillfälle har han beställt Sildeafil, som är läkemedel enligt läkemedelslagen. Tabletterna, totalt nästan 700 stycken, upptäcktes av tullpersonal när paketen till mannen anlände till Arlanda Flygplats. Mannen har erkänt att han skickat efter pillren från Indien, men hävdar att han inte visste att vissa av pillren var narkotikaklassade. Detta hade han, enligt vad han uppger i förhör, kontrollerat i läkemedelshandboken Fass.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.